Ελλάδα

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Αναζητούνται τα διαδικτυακά της ίχνη

Η υπόθεση της 19χρονης από το Κορωπί, που εξαφανίστηκε τον επερασμένο Οκτώβριο, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και η εκπομπή «Φως σστο Τούνελ΄», έφερε νέα στοιχεία στη δημοσιότητα.

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται πλέον τα ηλεκτρονικά ίχνη της κοπέλας.

Ειδικότερα, οι Αρχές έχουν πλέον στα χέρια τους όλες τις κινήσεις της νεαρής στο διαδίκτυο, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Βασίλειος Γεωργόπουλος, μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ», καθώς η Google παρέδωσε στην αστυνομία τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις από όπου κάποιοι έκαναν είσοδο στο Gmail της και έσβησαν συγκεκριμένα στοιχεία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αστυνομικοί έχουν, μάλιστα, στα χέρια τους τα πρώτα ονόματα των εμπλεκόμενων μετά τη σχετική άρση του απορρήτου για τις IP διευθύνσεις.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Σταύρος Γεωργίου, από πλευράς του ξεκαθαρίζει ότι θα ερευνηθούν οι συζητήσεις που ίσως έκανε η Άρτεμις, καθώς και τι αναζητούσε:

«Από τις 12 Μαΐου έχει γίνει αίτημα δικαστικής συνδρομής προς τις ΗΠΑ μέσω του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Εκεί φυλάσσονται σημαντικά αρχεία της Google, του Facebook και του Instagram. Θέλουμε να δούμε τι υπήρχε και τώρα δεν υπάρχει. Να μάθουμε τι αναζητούσε η Άρτεμις, τι συζητήσεις έκανε και αν κάποιοι διέγραψαν μετά την εξαφάνιση στοιχεία που την αφορούσαν. Πιστεύουμε ότι με αυτή την επίσημη ενέργεια του Υπουργείου, θα μας δοθούν τα στοιχεία που ζητάμε».

«Πιστεύουμε πως η Άρτεμις ζει και προσευχόμαστε να είναι καλά. Περιμένουμε ένα τηλεφώνημά της για να πάρει τέλος αυτή η αγωνία μας», δήλωσε ο αδερφός της κοπέλας.

vradini.gr

Πηγή Άρθρου

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *