Κόσμος

Ποιους μη γαλαζοαίματους συμπεριέλαβε στη διαθήκη του ο πρίγκηπας Φίλιππος

Τρεις στενούς του υπαλλήλους συμπεριέλαβε στη διαθήκη του, σύμφωνα με βασιλική πηγή, ο πρίγκιπας Φίλιππος που έφυγε από την ζωή τον Απρίλιο σε ηλικία 99 ετών.

H περιουσία που άφησε πίσω του ο δούκας του Εδιμβούργου εκτιμάται σε 42 εκατ. δολάρια και, όπως φαίνεται, δεν θα μοιραστεί μόνο σε μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με μία βασιλική πηγή, κύριος δικαιούχος της περιουσίας του θα είναι η βασίλισσα Ελισάβετ. Ωστόσο «σε αντίθεση με άλλους βασιλείς, ο πρίγκιπας Φίλιππος θα είναι γενναιόδωρος για τους τρεις άντρες, που τον φρόντιζαν», ανέφερε η πηγή.

Στα άτομα, που επέλεξε ο δούκας του Εδιμβούργου περιλαμβάνεται ο γραμματέας του, Άρτσι Μίλερ, ο βοηθός του, Ουίλλιαμ Χέντερσον και ο υπηρέτης του, Στέφεν Νιντογιάντλο. Οι τρεις άνδρες στήριζαν τον Δούκα με τον Μίλερ να αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Φίλιππου όταν εκείνος αδυνατούσε να παρευρίσκεται σε κάποια εκδήλωση.

Επιπλέον, ενώ όλοι πίστευαν ότι ο πρίγκιπας Χάρι δε θα έχει κανένα μερίδιο από την περιουσία του παππού του, μετά την αποχώρησή του από την βασιλική οικογένεια, εκείνος έδειξε ότι δεν κρατάει καμιά κακία και συμπεριέλαβε και τον εγγονό του στη διαθήκη του.

«Ο Φίλιππος δεν ήταν το είδος του χαρακτήρα, που θα τιμωρούσε έναν εγγονό για κακή συμπεριφορά. Ήταν ένας πολύ δίκαιος και καλός άνδρας. Ποτέ δεν κρατούσε κακία», ανέφερε η ίδια πηγή, που σημείωσε ότι τα παιδιά του -ο πρίγκιπας Κάρολος, η πριγκίπισσα Άννα, ο πρίγκιπας Έντουαρντ και ο πρίγκιπας Άντριου- θα μπορέσουν να πάρουν ό,τι θέλουν από τη συλλογή των βιβλίων του.

Πηγή Άρθρου

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *