Για κάποια ζώδια το να είναι με συντρόφους που είναι γοητευτικοί, αλλά ταυτόχρονα να έχουν κότσια για να υπερασπίσουν τις επιλογές τους και να πολεμάνε για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους είναι το κύριο ζητούμενό τους. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που τα ωθεί σε αυτή την επιλογή, το σίγουρο είναι ότι οι δυναμικοί, αποφασιστικοί και θαρραλέοι άνθρωποι κερδίζουν το σεβασμό, το ενδιαφέρον τους και λειτουργούν αφροδισιακά πάνω τους.

Αν λοιπόν θα ήθελες για ταίρι σου ένα άτομο με υψηλούς στόχους και με το σθένος να τους πραγματοποιήσει, τότε είναι πολύ πιθανό να ανήκεις σε ένα από τα ακόλουθα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα παθιασμένο ζώδιο, εξαιρετικά ανταγωνιστικό που βάζει όλο του το είναι σε ό,τι κι αν κάνει. Έτσι, η έλλειψη πρωτοβουλίας ή δυναμισμού από την άλλη πλευρά είναι ότι πρέπει για να τον «ξενερώσει». Μην ξεχνάμε ότι κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη που σχετίζεται με το πάθος και την επιθετικότητα. Αντιθέτως, επιθυμεί σφοδρά έναν σύντροφο που μοιράζεται τις αξίες του και βάζει στόχο να γίνει ο εκλεκτός/ή της καρδιάς του Κριού. Θέλει να είναι σε σχέση με κάποιον που είναι προσανατολισμένος στους στόχους του και αρκετά ανεξάρτητος, ώστε να δίνει στον Κριό την ελευθερία να κυνηγήσει τα δικά του όνειρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος έχει υπέροχο γούστο και εκτιμά πολύ τις ανέσεις και την πολυτέλεια. Θέλει να έχει την καλύτερη δυνατή ζωή, γεμάτη με όμορφα πράγματα και απολαυστικές εμπειρίες. Έτσι, το να έχει έναν σύντροφο με κίνητρα και φιλόδοξους στόχους, πιστεύει ότι ταιριάζει απόλυτα με τους μακροπρόθεσμους στόχους που θέτει στη ζωή του. Η ανάγκη του για ασφάλεια, τόσο συναισθηματική όσο και υλική, είναι επίσης μεγάλη και γι’ αυτό θα ταιριάξει απόλυτα με κάποιον που έχει σαφές όραμα για την κοινή τους ζωή και που διαθέτει την πειθαρχία να θέσει σε εφαρμογή την επίτευξη των στόχων τους. Ο Ταύρος είναι ευτυχής όταν μπορεί να βοηθήσει τον σύντροφό του, παρέχοντάς του την συναισθηματική ασφάλεια και υποστήριξη που χρειάζεται, προκειμένου να προχωρήσει στην πραγματοποίηση των ονείρων του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερως και στόχοι πάνε χέρι-χέρι, αλλιώς η ζωή του δεν έχει κανένα νόημα. Μάλιστα, διαθέτει ελάχιστη υπομονή με τα άτομα που ανήκουν στην κατηγορία «όσα πάνε κι όσα έρθουν». Άλλωστε, πως μπορεί κάποιος να επιτύχει στη ζωή του, χωρίς να έχει κάτι να προσπαθήσει και την διάθεση να το καταφέρει, πάση θυσία; Παρ’ όλο που μπορεί να κατανοήσει έναν ονειροπόλο τύπο, είναι γεγονός ότι αν δεν έχει αντοχές και κότσια και δεν παίρνει πρωτοβουλίες για να εξελιχθεί, θεωρεί ότι ξοδεύει άσκοπα τον χρόνο του, πόσω μάλλον το να σπρώχνει συνεχώς το ταίρι του στο να δράσει. Αυτό από μόνο του είναι κάτι πολύ αντι-ερωτικό.

Πηγή Άρθρου

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *