Δυο παραβάσεις βεβαίωσαν τα ξημερώματα αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου σε ισάριθμα καφέ μπαρ ιδιοκτησίας 30χρονου από τη Βουλγαρία για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών και μη τήρηση αποστάσεων στο κέντρο του Βόλου.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (28/08/2021), στο κέντρο του Βόλου, από Αστυνομικούς του Α.Τ Βόλου, στα πλαίσια δράσεων για την καταπολέμηση διάδοσης του νέου κορωνοϊού Covid-19, συνελήφθη ένας 34 χρονος, καθόσον κατελήφθη να λειτουργεί ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ», ιδιοκτησίας εταιρείας με νόμιμο εκπρόσωπο αλλοδαπό υπήκοο ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ 30 ετών και να εξυπηρετεί πέραν των καθήμενων πελατών, τουλάχιστον 39 όρθια άτομα.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη ένας 42χρονος, διότι κατελήφθη να λειτουργεί ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ», ιδιοκτησίας εταιρείας με νόμιμο εκπρόσωπο αλλοδαπό υπήκοο ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ 30 ετών και να μην τηρεί τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων, ενώ στον ενδιάμεσο χώρο αυτών υπήρχαν καθίσματα με καθήμενους πελάτες με αποτέλεσμα να παρατηρείται συνωστισμός.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο των 10.000 € καθώς επίσης και η αναστολή των δύο καταστημάτων για 15 ημέρες, ενώ αναζητείται και ο αλλοδαπός εκπρόσωπος της εταιρίας.

Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Βόλου.

Πηγή Άρθρου

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *