Ελλάδα

Σε αναστολή λειτουργίας ένας ανεμβολίαστος εργαζόμενος από τη δομή Αμπελώνα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας

Σε αναστολή βγαίνουν 16 συνολικά ανεμβολίαστα στελέχη από τις κλειστές δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του KarditsaLive.Net, η πρόεδρος του Κέντρου κ. Δ. Παππά, υπογράμμισε πως από το παράρτημα της Καρδίτσας (πρώην ΚΕΠΕΠ) βγαίνουν σε αναστολή εργασίας 5 εργαζόμενοι, ενώ ένα ακόμη άτομο πρόκειται να βγει σε 10 ημέρες. Στην δομή των Τρικάλων (μονάδα φιλοξενίας ηλικιωμένων) ο αντίστοιχος αριθμός είναι 9 άτομα, ενώ ένα ακόμη άτομο προέρχεται από την δομή του Αμπελώνα στην Λάρισα.

Αναφερόμενη στις αναστολές, η κ. Παππά υπογράμμισε πως είναι μία κατάσταση για την οποία δεν χαιρόμαστε καθόλου. Προσωπικά λυπάμαι πολύ, συνέχισε, είμαι στενοχωρημένη και έκανα μεγάλη προσπάθεια, με συνεχείς ενημερώσεις, να πεισθούν τα στελέχη των δομών να εμβολιαστούν. Δυστυχώς όσα εξ αυτών βγαίνουν σε αναστολή εμμένουν στην άποψή τους.

Από την πλευρά μας, συνέχισε είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όσα κενά δημιουργούνται. Έχουμε έτοιμη προκήρυξη θέσεων για ένα τρίμηνο, για την οποία θα χρησιμοποιηθούν διαδικασίες fast track και θα βγει την ερχόμενη εβδομάδα. Ελπίζουμε, πάντως,  αυτό το τρίμηνο να προσεγγίσουμε τους ανθρώπους που βγαίνουν σε αναστολή και να πειστούν να έρθουν στον εμβολιαστικό δρόμο, επιστρέφοντας στη δουλειά τους.

 

Πηγή: onlarissa.gr

The post Σε αναστολή λειτουργίας ένας ανεμβολίαστος εργαζόμενος από τη δομή Αμπελώνα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας appeared first on TheNewspaper.gr.

Πηγή Άρθρου

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *