Πανέμορφες χρισουγεννιάτικες κάρτες δημιούργησαν οι μικροί καλλιτέχνες του εργαστηρίου χριστουγεννιάτικων κατασκευών του Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρού, αποχαιρετώντας την φετινή χρονιά!

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου το παιδικό τμήμα ζωγραφικής σε γιορταστικό κλίμα χαράς και δημιουργικότητας, πραγματοποίησε εργαστήριο χριστουγεννιάτικων κατασκευών, με το οποίο κλείνει μια σειρά εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρού, για τη φετινή χρονιά.

Τα παιδιά με την επιμέλεια της κ. Αλέξανδρας Λίλη Φράγκου εντυπωσίασαν για μια ακόμη φορά με τις δημιουργίες τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι ευχές του Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρού:

«Το πολιτιστικό κέντρο Λουτρού εύχεται σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία. Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου το παιδικό τμήμα ζωγραφικής σε γιορταστικό κλίμα χαράς και δημιουργικότητας πραγματοποίησε εργαστήριο χριστουγεννιάτικων κατασκευών με το οποίο κλείνει μια σειρά εκδηλώσεων για τη φετινή χρονιά. Τα παιδιά με την επιμέλεια της κ. Αλέξανδρας Λίλη Φράγκου μας εντυπωσίασαν για μια ακόμη φορά με τις δημιουργίες τους.Με αισιοδοξία συνεχίζουμε την πολιτιστική μας προσφορά με καινούριες ιδέες και δράσεις τη νέα χρονιά».

Δείτε φωτογραφίες:

The post Πολιτιστικό Κέντρο Λουτρού: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι φετινές εκδηλώσεις (φωτο) appeared first on Karvasaras – Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Πηγή Άρθρου

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *