Εξακολουθούν τα προβλήματα στην Κρήτη λόγω της κακοκαιρίας Κάρμελ. Χιόνια παντού, εγκλωβισμένοι οδηγοί, μικροατυχήματα αλλά και καταστροφές από τους ισχυρούς ανέμους συνθέτουν το σκηνικό.

Μάχη για να κρατηθούν ανοιχτοί οι δρόμοι

Εξαιτίας της επέλασης της κακοκαιρίας Κάρμελ, η κίνηση στο οδικό δίκτυο της Κρήτης γίνεται μετ’ εμποδίων. Παρόλα αυτά, αρκετοί είναι εκείνοι που επέλεξαν να εκδράμουν στις ορεινές περιοχές, προκειμένου να δουν από κοντά τα χιόνια.

Όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες του ekriti.gr, στο οδικό δίκτυο των Ανωγείων το τοπίο έχει ντυθεί στα λευκά. Ταυτόχρονα, εκχιονιστικά μηχανήματα δίνουν μάχη προκειμένου να κρατηθούν ανοικτές οι οδικές αρτηρίες.

Ένα από τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία Κάρμελ στην Κρήτη ήταν κι ο εγκλωβισμός δύο ατόμων μέσα στο αυτοκίνητό τους στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με το cretapost, η πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο, τους απεγκλώβισε και τους μετέφερε σε ασφαλές σημείο.

Έπεσε μπαλκόνι στο Ηράκλειο

Η πυροσβεστική κλήθηκε και σε ένα άλλο συμβάν που είχε να κάνει με πτώση μπαλκονιού στο Ηράκλειο. Στην περιοχή των Πατελών, κάγκελα από μπαλκόνι σπιτιού έπεσαν λόγω των ισχυρών ανέμων με συνέπεια να προκαλέσουν ζημιές σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, από τα αγριεμένα κύματα ξηλώθηκαν παγκάκια, πλάκες από το πλακόστρωτο ενώ έσπασε και μέρος από ιστιοφόρο σκάφος που ήταν δεμένο στο Παλιό Λιμάνι στα Χανιά.

googletag.cmd.push(function() {
googletag.display(‘300x250_middle’)
})

(function() {
var audio = document.getElementById(‘articleAudioPlayer’),
buttons = document.querySelectorAll(‘.playPauseButton’),
b = 0;
for (b; b < buttons.length; b++) {
var button = buttons[b];
button.parentElement.setAttribute('style', '');
button.addEventListener('click', function(e) {
var icon = this.querySelector('i');
e.preventDefault();
if (audio.paused) {
audio.play();
icon.setAttribute('class', 'grey-c fa fa-stop');
} else {
audio.pause();
icon.setAttribute('class', 'grey-c fa fa-headphones');
}
});
}
})();

Πηγή: in.gr

Πηγή Άρθρου

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *